FLATCAST - Streamingportal für Webcasting Musik hören ... Chatten ... Freunde treffen ... Radio machen Impressum
   
.:Radio-Floresita-Nr1:.

░░▒▓██▓▒░░°•.•⁀⋱‿ 💕 RADIO ♪ FLORESITA 💕 ⁀⋱‿.•° ░░▒▓██▓▒░░
▓██▓▒··· •☆ [̲̲̅̅ ̲̲̅̅B̲̲̅̅ ̲̲̅̅o̲̲̅̅ ̲̲̅̅m̲̲̅̅ ̲̲̅̅B̲̲̅̅ ̲̲̅̅o̲̲̅̅ ̲̲̅̅n̲̲̅̅ ̲̲̅̅i̲̲̅̅ ̲̲̅̅] ☆• ···▓██▓ 💕 ⁀⋱‿dJ Besforta 💕 ⁀⋱‿dJ KadY 💕 ⁀⋱‿dJ Vanessa 💕 ⁀⋱‿dJ Drandafili 💕 ⁀⋱‿dJ Ebrru 💕 ⁀⋱‿dJ Pejonja 💕 ⁀⋱‿dJ Vampiri 💕 ⁀⋱‿dJ Emina 💕 ⁀⋱‿dJ Sevdalia 💕 ⁀⋱‿dJ Luda Albanka@ 💕 ⁀⋱‿ dJ Ilir Style 💕 ⁀⋱‿dJ Meti 💕 ⁀⋱‿dJ Kiwi💕 ⁀⋱‿dJ Nuki 💕 ⁀⋱‿dJ Kemajl 💕 ⁀⋱‿ dJ Luani 💕 ⁀⋱‿dJ Bessarti 💕 ⁀⋱‿dJ Caki 💕 ⁀⋱‿dJ Vendimi 💕 ⁀⋱‿dJ Zamir 💕 ⁀⋱‿ 💕⁀⋱‿ ▓██▓██▒ Gjithë Stafi i Radio Floresita Koncideron Bashk'Veprim Te Barabartë më Një Shoqëri Të Gushtë Dhe Të Qendrushem !! Për Me Shum Informacione Ju LutemI Kontaktone Stafin Skype: radio.floresita. Me Shum Knaqesi Ju Mir Pret Stafi I PerGjithshum


Zur Sendung   SID: 1566071 User: 39 Unique User: 37
User-Nr.:
10745979
Mitglied seit:
Username:
.:Radio-Floresita-Nr1:.
Vorname:
Radio Floresita
Nachname:
BomBoni
EMail:
Web:
www.radio-floresita.tk & www.radio-floresita.fm.tc
Straße:
8826590 - - - - 2012
Stadt:
Land:
MIRË SE VINI TË RADIO FLORESITA
Geburtstag:
17.06.2012
Ausbildung:
Beruf:
RADIO FLORESITA Nuk dot jet as i pari as i fundit gjithmon do i mir presmi ata qe na dojn. ne nuk jemi per te shtyjer me askend
Motto:
Ktu Jemi Per Te Argetuar Si Pas Mundesive Tona. Vizita Juaj Gjithmon Dot ket Falenderim Nga Stafi Yn Ne Ju Mir Presmi Me Plot Moral Dhe Respekt !! Ju Faleminderit Per Mir Kuptim !!
  
  
  Statistik
  Sendungen dieses Users
  Mit neuem FLATCAST-Player starten (er muss bereits installiert sein)
Mapping
 
versionVersion F5.2
versionVersion F5.3
login
Name Passwort
Login
Flatcast Program
Online
Streams online: 971
User online: 4994
Suche
Anzeige
Anzeige